Velkommen til Laursenbiler.
Vort værksted er "hjertet" i virksomheden, og også vores stolthed. Det er tip top moderne udstyret, og vi bestræber os meget på at holde orden og renhed på et højt niveau.

Ingen arbejder på akkord, så der er altid tid til at udføre servicen på din bil omhyggeligt, og undersøge om der er behov for flere udbedringer, end dem du selv har fundet nødvendige. I såfald bestræber vi os altid for at kontakte dig for accept af tillægsarbejder, som vi selfølgelig også kan opgive en pris på.

På værkstedet står vores team på 5 medarbejdere klar til at modtage din bil til eftersyn eller reparation. Vores personale er gennem kurser trænet og skolet i alle nye modeller, så servicen altid er tidssvarende. I vores topmoderne lokaler bliver problemerne fundet og løst på den kortest mulige tid, og kommer du til at stå uden transport i et par dage, løser vi problemet med en kundebil.

Lad os klare periodesynet !
Står du overfor et periodesyn, klarer vi det praktiske for dig. Du henvender dig blot, når du får din indkaldelse til syn. Er der nogle ting, der skal repareres, kontakter vi dig angående omfang og priser, inden vi gennemfører periodesynet for dig. Du skal kun betale for evt. reparationer inden synet og for synsgebyret. Nemt, praktisk og billigt.